Proracom werkt bij adviseringstrajecten op uurbasis. Voor evenementen kan zowel een projectprijs of uurtarief worden besproken. Vraag naar onze uurtarieven via rbrongers@proracom.nl

Een Proracom PR plan? Wat levert het voor u op?
Wij doen een PR mindmap sessie met u om uw PR en communicatielijnen onder de loep te nemen. Dit kan op ieder niveau van het bedrijf. Of het nu op de werkvloer is of binnen het middenmanagement. We doelen op een kostenreducerend plan en de effectieve inzet van huidige of nieuwe communicatiemiddelen. Middels diverse gesprekken wordt in samenwerking met u een omzetverhogend plan neergezet, want dat is toch immers wat u en ook wij willen bereiken! U gaat met ons een communicatietraject in waarin samenwerking, sparren, werkplezier en mindsetting op PR gecombineerd worden. Er kunnen verrassende resultaten uit voortkomen en de energie wordt gefocust op 1 managementtool! Evalueren vinden wij heel belangrijk. Dit doen wij in een eindgesprek na het voltooien van een opdracht. U ontvangt van ons een overzichtelijk stappenplan, waarin prioriteiten worden aangegeven.

Communicatiemanagement, PR en Organisatie
Zie o.a. ook de link eventorganisatie. Wij voeren een intakegesprek met u en inventariseren uw wensen en het beschikbare budget. Wilt u een offerte, dan bespreken wij deze na samenstelling ook persoonlijk met u door. Hierin kunnen dan wijzigingen en aanpassingen worden doorgevoerd. Vervolgens gaan we over tot een deal, planning en uitvoering.

Evaluatie
In ieder project hebben wij standaard tussentijdse evaluaties of gesprekken. Na iedere oplevering voeren wij graag een evaluatiegesprek. Bent u tevreden? Vertel het ons. Bent u niet tevreden? Vertel het ons ook! U kunt onze plus- en verbeterpunten ook schriftelijk of digitaal bij ons aanleveren.

Vul hier ons Wat Kan Beter formulier in

Wilt u iets door ons laten organiseren, communiceren of u laten adviseren?
Neem contact op met Ramona Brongers: rbrongers@proracom.nl en ik kom bij u langs!

Proracom werkt o.a. samen met stagiaires van de opleidingen MBO Marketing & Communicatie van ROC Friese Poort en ROC de Landstede. Proracom is ECABO gecertificeerd.